2017-07-15 Emma & Teemu

Skrevs av på Jul 16, 2017 i Bröllop | Inga kommentarer

Emma & Teemu gifte sig den 15 juli i Skerike kyrka. Porträttbilderna togs nere i Västerås, före vigseln. Det finns flera fördelar med att ta bilderna före vigseln: make-up och hår ser bättre ut och gästerna behöver inte vänta efter vigselakten. Som fotograf får man vara beredd på olika typer av väder och även om väderprognosen oftast stämmer så är det alltid bra att ha kollat ut några platser där man kan vara, oavsett om det är sol från blå himmel eller molnigt, eller i värsta fall regn.

Båda Emma och Teemu skötte sig strålande under fotograferingen och det blev många bra bilder, varav ett axplock visas här. En rolig överraskning var att chauffören till brudparets bil (sista bilderna) var en f d kollega till mig från tiden jag arbetade på Mälardalens Högskola.

Lämna en kommentar