Anna & Joachim

Skrevs av på Jul 14, 2018 i Bröllop | Inga kommentarer

Sommaren 2018 fortsatte att leverera temperaturer runt 30ºC, så även den 14 juli då helgens brudpar Anna & Joachim gifte sig i Rytterne kyrka med efterföljande fest vid vackra Fiholms säteri.

Vi tog som vanligt porträttbilderna före bröllopet. Vid Fiholm har värdparet Gustaf och Maria finfina miljöer för fotografering i olika miljöer: skog, park, alléer och vackra byggnader. Dessutom ligger festlokalen i direkt anslutning. Under porträttfotograferingen är det vädret som bestämmer miljöer så om det är molnigt har man lite mer frihet att välja platser men när solen skiner från blå himmel måste man passa sig för hårda skuggor.

Vi hann dessutom med en tripp till Rytterne kyrkoruin där det även fanns en gammaldags höhässja. Ett par minuter i en luftkonditionerad bil gör susen såna här dagar.

Klockan 16.30 var det så dags för vigselakten. Att komma in i en stenkyrka en sån här varm dag är en välsignelse i sig. Rytterne kyrka är dessutom mycket rymlig så fotografen kan gömma sig i ett hörn bakom stora pelare. På kyrkbacken väntade sen såpbubblor, grattiskramar och ett bekant ekipage från förra månadens bröllop vid Strömsholms slott!

Tillbaks vid Fiholms säteri bjöds det på brudskål och mingel innan festen började i Fiholms orangeri. Vi tog några avslutande gruppbilder och sedan var det dags att åka hem och ladda in alla bilderna i datorn. Tack Anna & Joachim för en fantastisk dag!

Lämna en kommentar