Anna & Mattias

Skrevs av på Aug 6, 2017 i Bröllop | Inga kommentarer

Bröllop i Dalarna: finns det något bättre? Ja, det skulle väl vara bröllop med sol i Dalarna. Men man kan inte styra över vädret utan bara planera för det värsta och hoppas på det bästa. Inför Anna och Mattias bröllop i Furudal var prognosen regn-hela-dagen men lyckligtvis uteblev det värsta spöregnet och vi kunde genomföra porträttfotograferingen med hjälp av paraply, gummistövlar, en bro och ett stort fönster. Brudparet var rena drömmen att fotografera: de var inte rädda för lite vatten och det blev många gapskratt!

Första mötet (när bruden och brudgummen får se varandra i sina respektive bröllopskläder) skedde romantiskt nog under en bro där ljuset var fantastiskt fint och paraplyer inte var nödvändiga. Bredvid bron flyter Oreälven där vi också tog lite bilder. Eftersom temperaturen denna augustidag var ca 14ºC så värmde vi upp oss i Kättingsmedjan där festen senare skulle hållas. Fönster och dörröppningar användes för ljussättning.

Nu hade regnet nästan avtagit helt och vi kunde använda paraplyer för att fotografera utomhus vid den intilliggande Oresjön.

Vigselceremonin hölls (för säkerhets skull) inne i ett tält där släkt och vänner kunde bänka sig och njuta av vigselakten, samt sång och musik. Efter brudskål och lite mingel slutförde vi sedan uppdraget med gruppbilder nere vid Oresjöns strand.

Mat och dryck väntade sedan i den pampiga Kättingsmedjan, serverat av Wiggens catering i Mora. Vi önskar brudparet lycka till och hoppas på fler bröllop i denna vackra miljö.

Lämna en kommentar