Maria & Robert

Skrevs av på Jun 2, 2018 i Bröllop | Inga kommentarer

Vi anlitades för att fotografera bröllopet mellan Maria Dellham och Robert Österlind vid Strömsholms slott den 2:a juni 2018. Eftersom detta var ett heldagspaket så fanns vi på plats redan hos frisören i Västerås för att dokumentera förberedelserna innan vi åkte vidare till Strömsholm.

Eftersom Maria hade med sig både hund och häst fanns det mycket att fotografera, dessutom i pampiga omgivningar. Brudklänningen kom från Ursulas högtidskläder i Västerås och hår/makeup fixades av Studio Savoy.

Vi ordnade som vanligt ett första möte mellan brud och brudgum för att sedan fortsätta med porträttbilderna. Ljuset var lite av en utmaning eftersom solen stundvis täcktes av moln men vi hade turen på vår sida och lyckades skapa några minnesvärda bilder på relativt kort tid.

Brudparet gav sig sedan iväg åt varsitt håll för att förbereda ankomsten till slottet inför gästerna, som nu hade samlats för lite mingel utanför slottet. Robert anlände först i en Cadillac årsmodell 1957, tillsamman med sin best man Tage. Kort därefter red Maria in på sin häst Celine och brudparet möttes på bron framför slottet. Då klockorna ringde samlades gästerna i det 29ºC varma kapellet på översta våningen. Maria överraskade sin blivande make med en sång och vädret överraskade oss alla med en rejäl störtskur som varade precis lika länge som vigselakten.

Färden gick sedan till Hahrska palatset i Västerås där festen drog igång vid 18-tiden. Vi fotograferade fram till att tårtan skars men bröt sedan taffeln vid 22-tiden, efter 13 timmars fotograferande.

Vi önskar brudparet all lycka och tackar för en rolig och vacker dag!

Lämna en kommentar