En tidlös klassiker

Photo on black-porträtt är enkla men känslosamma. Allvarliga och djupa ansiktsuttryck gör sig bäst – skratt är ovanliga. Den svartvita presentationen förhöjer den mjuka studien av ansiktet. Dessa bilder är individuell konst.

Photo on black levereras alltid på svartvitt fotopapper i en enkel och elegant svart ram med vit passepartout. Denna presentation förhöjer intrycket och ger en klassisk bild en modern look. Utbudet av tavlor är begränsat och utformat för att ge ett klassiskt utseende. Observera att vi inte erbjuder lösa bilder på fotopapper eller online-gallerier.

Fotosession

En Photo on black-session bokas separat och kostar 625 kr. Till fotograferingen är det viktigt att ni har svarta (eller åtminstone mörka) långärmade kläder utan mönster eller text och logotyper. Photo-on-black är nästan alltid halvkropps- eller ansiktsbilder. Stressa inte upp era barn inför fotograferingen och be dem inte skratta eller le. Lugna ansiktsuttryck gör sig bäst för Photo on black.

Efter fotograferingen bokar vi in en visning där ni kan beställa bilder.

Visning

Vid första visningen har ni 10% rabatt på beställda produkter. Priserna i rött är era rabatterade priser. Observera att rabatten inte gäller vid efterbeställningar. Vänligen mät upp eventuella väggutrymmen där tavlorna ska hänga. Ta gärna med alla familjemedlemmar som önskar beställa. Visningen tar ungefär en timme.

Tavlor

Svartvit bild på fotopapper med passepartout, samt enkel och elegant svart ram.

Storlek Pris Med visningsrabatt
30×40 cm 1020 kr 930 kr
40×50 cm 1430 kr 1300 kr
50×70 cm 2660 kr 2220 kr
60×80 cm 3300 kr 3000 kr

Album

Speciellt framtagen för Photo on Black: ett elegant fotoalbum med layflat-binding och tolv uppslag med svart bakgrund. En enastående produkt att visa upp för släkt och vänner.

Storlek Pris Med visningsrabatt
Fotoalbum 25×25 cm 6050 kr 5500 kr

    Lämna en kommentar